"A nő élete, a női sors az évszakokkal analóg fejlődés útján teljesedik ki. Hasonlóan az örökkévalóságot szimbolizáló évkörhöz, szövi-fonja a sorsot az egymásba fonódó nemzedékekért felelős nőiség. Kezdet és vég, bölcső és koporsó, tavasz, nyár, ősz, tél magába foglalja mindazt a teljességet, ami a nő számára is megadatik. Ám ennek eléréséhez a fejlődés nem egyszer krízisekkel rögös útján kell végigjárni.” (Antalfai)

A Női LéleK-út műhely azzal a céllal jött létre, hogy a nőket támogassa a testi-lelki egészségük és harmóniájuk megteremtésében, a női lélek útjának kísérésében. Változatos programokkal utat nyit a kreatív női alkotó energiáik áramlásának a különböző női életszakaszokban. A műhely komplex művészetterápiás módszerekkel mint képzőművészet-terápia, biblioterápia és meseterápia segíti a lelki egyensúly megteremtését, valamint relaxáló és egyben szépítő testkezelésekkel a testi és lelki harmónia létrejöttét. A minőségi kényeztető és alakformáló test rituálékat a tenger ihlette Thalion francia márka kozmetikumai biztosítják. Az aromaterápiás workshopok a mindennapokban adnak lehetőséget a „varázslás” felfedezésére. Minden életszakaszt megtámogat, a lánytól, a szeretőn és anyán keresztül a bölcs asszonyi minőségig.

Szeretettel várok minden nőt, aki színekkel, illatokkal és változatos művészetterápiás módszerekkel egy támogató női közösségben szeretné női létének sokszínű szirmait kibontakoztatni.

Ha szeretnél velem tartani a női életút egyes szakaszainak mesés feldolgozásában, várlak szeretettel női mesecsoportjaimon!

A foglalkozások nem pszichoterápiás foglalkozások, egészséges emberek számára jönnek létre, nem helyettesítenek semmiféle orvosi vagy pszichoterápiás kezelést! Cél a szabadidő hasznos eltöltése, egy olyan közösségi tér létrehozása, amelyben a mesék segítségével fontos felismerésekhez juthatunk.