BEMUTATKOZÁS

Közel három évtizede dolgozom az egészségügyben, főként a mozgásszervi rehabilitáció területén, fizikoterápiás szakemberként, rehabilitációs és komplex művészeti terapeutaként. Tapasztalataim alapján úgy gondolom, hogy test és lélek együttes ápolásával érdemes az egészségmegőrzés és gyógyítás területén tevékenykedni. Fontosnak tartom az önmagunkra szánt időt és hangsúlyosnak saját felelősségünket a megfelelő életminőségünk eléréséhez.

A SELFNESS egyfajta egészségtudatos életmód választása, amely a test, a lélek és a szellem egyensúlyának megteremtésére illetve az önmagunkkal, belső világunkkal való kapcsolat kialakítására irányul. Szolgáltatásaimmal mindezek megvalósításához kínálok támogatást és lehetőségeket. Olyan módszerekkel dolgozom, amelyek visszavezetnek a Természethez, segítik az elcsendesedést és az önmagunkra figyelést, a „jól-lét” érzésének megtapasztalását.

Thalassoterápiával a tengervízben rejlő lehetőségeket használom fel a feltöltődésre. A Thalion francia kozmetikai termékcsalád algás méregtelenítő és ápoló rituáléival segítem a testformálást, a szépség és harmónia megélését.

Dr. Derm alakformáló gépkezeléssel azoknak a Nőknek szeretnék lehetőségeket nyújtani, akiknek a jó közérzetük megteremtésének fontos része az egészséges és szép alak megléte, a már kialakult cellulit problémák kezelése vagy megelőzése. A kezelésekkel a test alakjának természetes módon történő átformálás a cél, a legkorszerűbb módszerekkel, mint a rádiófrekvenciás kezelés, a kavitációs ultrahang és a vákuumos masszázs.

Egészségmegőrzés, lelki egészségfejlesztés céljából a Katarzisz Komplex Művészetterápiás Módszerre épülő csoportos foglalkozásaimat indítom. Az általam vezetett művészeti műhelyeken az érdeklődők felfedezhetik a kreativitásukat, az alkotói folyamat segítségével szépséget és örömöt élhetnek át a hétköznapokban, miközben belső lelki tartalmaikat is megismerhetik.

Hangmasszázs élmény során a kellemes felhangokban gazdag hangrezgésekkel elősegítem a jó közérzet kialakulását, az ellazítást, valamint az alkotó energiák felszabadulását. A hangtálak hangja, rezgése harmonizáló, vitalizáló és egészségmegőrző hatású.

Selfness Műhelyeimen a test-lélek egyensúlyának megteremtésére kínálok változatos programokat.

Életmódcsoportokon felvilágosító előadásokat, közös gyakorlásokat tartok az egészséget érintő témákban, a hagyományos mesemondó alkalmakkal célom egy olyan közösségi tér megteremtése, ahol a mesék által újra felfedezhetjük a csodákat.

Bene Szilvi
rehabilitációs és művészeti terapeuta