A Dr. Derm professzionális alakformáló rendszer komplex megoldást nyújt a testszépítés területén.

VITÁLTERÁPIA - CELLULITKEZELŐ PROGRAM

A vitálterápia célja test alakjának természetes módon történő átformálása, az anyagcsere folyamatok ideális arányú élénkítése, a zsírszövet tömegének csökkentése. Ez garantálja Önnek a szervezet minimális megterhelése mellett elérhető maximális sikert. A Dr. Derm CaVital ÚJ alakformáló készülék (a készülékről bővebben) az élettani működések intenzív befolyásolásán keresztül mélyreható változást idéz elő a zsírszövetben és a kötőszövetben. Ennek köszönhetően néhány kezeléssel látványos és tartós eredmény érhető el.

A Dr. Derm CaVital innovációs alakformáló készülék funkcióiról és működéséről részletes tájékoztatást ezen a linken olvashat.

CELLULIT KIALAKULÁSÁNAK OKAI

A cellulit a bőr alatti kötőszövetben található, kötőszöveti sövényekkel határolt lokális zsírfelhalmozódás, amely egyenetlenné teszi a bőr felszínét, a narancs héjához hasonló megjelenést kölcsönöz a bőrnek.

Genetikai tényezők
 Nőknél a zsír a testtömeg 28,2%-a
Férfiaknál a zsír a testtömeg 18,2%-a
Nőknél eltérő kötőszöveti struktúra (rugalmasabb, rombusz alakú kötőszöveti sövénye), a nők 30%-kal több zsírt tartalmaznak zsírdepók formájában
Magas ösztrogén szint

Külső tényezők - Életmód
Helytelen táplálkozás
Magas kalóriájú étrend
Cukrozott ételek (sütemények) és italok
Mozgásszegény életmód

Narancsbőr stádiumai: 0. stádium:  csak szöveti szintű károsodás, nem látszik és nem váltható ki  I. stádium: a szövetek összenyomása nélkül nem látszik II. stádium: álló helyzetben spontán megjelenik, fekvő helyzetben nem látszik III. stádium: álló és fekvő helyzetben is látszik