Illatos, mesés női műhely

Thalion alakformáló kezeléssel

„Volt egyszer egy királyfi, aki hercegkisasszonyt akart feleségül venni, de nem ám holmi jöttment hercegleányt, hanem olyat, aki igazán trónra termett. Bejárta az egész világot, hogy meglelje a hozzá illőt, de minden választottjában talált valami kivetnivalót. Hercegkisasszony akadt ugyan elég, de a királyfi kételkedett benne, hogy vérbeli hercegkisasszonyok, mert mindegyik tett valami olyat, ami nem illett hozzá.”

Vajon milyen egy „vérbeli” hercegkisasszony? Mit jelent nekünk Nőnek lenni, hogyan tudjuk nőiségünket leginkább kibontakoztatni? Tisztában vagyunk-e azzal, mire van szükségünk a megújuláshoz, hogy igazi hercegkisasszonyként élhessünk a mindennapokban?

A foglalkozáson a mesékben rejlő ősi bölcsességgel lesz lehetőséged személyes „igaziságodat” felfedezni és művészetterápiás eszközökkel megjeleníteni mindazt, ami nőiségedből szeretne kifejeződni.

Az illóolajok varázslatos világán keresztül foglalkozunk a bennünk lévő érzékenységgel, majd lehetőség lesz egyéni női illóolaj keveréked összeállítására, amit magaddal vihetsz útravalónak.

A foglalkozás részeként kapsz egy ajándékutalványt, amely a Thalion THALISVELT CELLULIT (3D) ANTI-CELLULIT 3D- PROGRAM
francia kozmetikumokkal végzett alakformáló testkezelést tartalmazza.

Gyere el és járj szerencsével!
Női műhely időpontja: 2021. július 03. 12-15 óráig
Testkezelés: megbeszélés szerint egyéni időpontban
Helyszín: Budapest, 1026 Orló u. 19.

A műhely a járványhelyzet fennállásáig védettségi igazolvánnyal látogatható tünetmentes vendégeknek. A foglalkozások max. 7 fővel indulnak, zárt térben történnek, szellőztetéssel és illóolajok párologtatásával történik a légtér fertőtlenítése.

A foglalkozást vezeti:
Bene Szilvia – mese és művészeti terapeuta, fitoterapeuta +36 20 315 2668

A foglalkozás ára: 15.000 Ft/fő
(az ár magában foglalja az illóolajos alapanyagokat, az egy alkalmas női csoportos foglalkozást, valamint a Thalion THALISVELT CELLULIT (3D) testkezelést)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük