ALOE VERA GÉL BIO

5.860 Ft

Kivételes nyugtató és regeneráló tulajdonságairól ismert aloe vera enyhíti a bőrpírt és az irritációt és segíti a bőr sérüléseit helyreállítani.
Természetesen aktív hatóanyagokban gazdag, beleértve az aloverosis-t is. Megőrzi a bőr hidratáltságát és puhává, rugalmassá teszi.

Az AROMASELF Aloe vera gél ideális a jó közérzetet biztosító és bőrápoló keverékekhez.

folyékony, nem zsíros gél
gyorsan felszívódik
minden bőrtípusra
testre és arcra is használható
alkoholmentes
rendkívül hatékonyan keverhető illóolajokkal
allergénmentes
illatanyag-mentes

További információk

Kiszerelés:

100 ml

Használat:

Helyezzen egy kis mennyiségű aloe gélt a tenyerébe (= 1 pumpányit). Adjon legfeljebb 4 csepp illó- vagy növényi olajat a gélhez, és keverje néhány másodpercig. Ezután maszírozza be a teljes felszívódásig.

Mindig tartsa be az illóolajokra vonatkozó óvintézkedéseket!

3 éves kortól: 1 alkalmazás naponta
12 éves kortól: legfeljebb 3 alkalmazás naponta

Az Aromaself Aloe vera gél önmagában vagy keverékkként is használható az illóolajokon és / vagy növényi olajakon alapuló keverékek készítéséhez.

Könnyen létrehozhatja személyre szabott keverékét az innovatív, növényi oldószert tartalmazó készítménynek köszönhetően, amely lehetővé teszi az esszenciális és növényi olajok tökéletes keverését, fáziseltolódás nélkül, a praktikus és optimális felhasználás érdekében.

FIGYELMEZTETÉS:
Kerülje a szembe és a nyálkahártyára jutást!
Kisgyermekektől elzárva tartandó!
Tartsa távol minden hő- és fényforrástól!
KÜLSŐ HASZNÁLATRA

Összetevők:

sárgabarackmag (Prunus armeniaca), napraforgó (Helia, muskotályrózsa csipkebogyójának olaja (Rosa rubignosa seed oil), Tokoferol (E-vitamin), B-vitamin

Ökológiai gazdálkodásból származó összetevők (Certisys BE-BIO-01 kontroll) – ECOGARANTIE ® termék az ECOGARANTIE előírásoknak megfelelően (CERTISYS kontroll) tanúsított