PRANAROM

A neves gyógyszerész és aromaterapeuta, Dominique Baudoux által 1991-ben Belgiumban alapítottPRANAROM az iparág vezető tudományos és orvosi aromaterápiás laboratóriuma.

Az 1980-as években Belgiumban az egyik első gyógyszerész, aki érdeklődött az illóolajok terápiás tulajdonságai iránt. Kiemelkedő tanár, Dominique Baudoux továbbra is kifejezi szenvedélyét az illóolajok iránt, és innovatív aromaterápiás termékeket fejleszt. Elképesztően hatékony formulái az illóolajok hihetetlen erejének bizonyítékai.

Figyelem! Az illóolajok körültekintő használatot igényelnek, mindenki saját felelősségére használhatja!
Biztonságos használatot segíti:
Tárolás: barna vagy kobaltkék üvegben, cseppentővel ellátva, fénytől és hőtől távol, kisméretű üvegekben kell tárolni. Hűvös és száraz helyen, közvetlen hő- és fényforrásoktól védve, állandó hőmérsékleten, maximum 20-25 fokon, függőleges helyzetben ajánlott.
Gyermekektől, háziállatoktól távol, elzárva tartandó.
Időseknél, gyermekeknél és terhes nőknél fokozott odafigyelés szükséges.
Terhesség vagy súlyos betegség áll fenn, az illóolajok alkalmazásáról a kezelőorvos véleményét és szakképzett aromaterapeuta javaslatát kell kikérni.
Lejárt olajat ne használjunk fel.
Sérült bőrfelületen ne használjunk olajat.

Megjegyzés: Ez az oldal tájékoztató jellegű. Az illóolajok használata nem helyettesíti az orvosi kezelést és nem ajánlott öngyógyításra. Betegség esetén kérje szakképzett természetgyógyász, aromaterapeuta véleményét.