GYÖKÉR személyiségjegy és illatai

Gyökér törekvése: béketeremtő, hagyományos értékeket követő.
gyömbér, vetiver, kurkuma, nárdus
Bőséges én: békés, nyitott, hasznos, bizakodó, erős lelkű, támogató, bátorító, hűséges, nyugodt, jóindulatú, gondoskodó, figyelmes, önzetlen, alázatos, szilárd, megbízható, hűséges, nagyon jó természetű,könnyed, elfogadják az életet olyannak amilyen, stabil, bízik önmagában és másokban,, közelükben gyógyulhatunk, készek bárkinek segíteni, higgadtak, szilárdak, észrevétlenek tudnak lenni a virágokhoz és gyümölcsökhöz képest, nem szeretik a vitákat, változást.
Elszegényedett én: hanyag, elnyomott, makacs, zavaros, tehetetlen, , nem törődöm, lehangolt, szomorú, , ügyelnie kell, hogy ne váljon alávetetté.

Mesék a gyökérről
A világ kezdete

Illóolajos forrás: Valerie Ann Worwood -The fragrant mind.

Figyelem! Az illóolajok körültekintő használatot igényelnek, mindenki saját felelősségére használhatja!
Biztonságos használatot segíti:
Tárolás: barna vagy kobaltkék üvegben, cseppentővel ellátva, fénytől és hőtől távol, kisméretű üvegekben kell tárolni. Hűvös és száraz helyen, közvetlen hő- és fényforrásoktól védve, állandó hőmérsékleten, maximum 20-25 fokon, függőleges helyzetben ajánlott.
Gyermekektől, háziállatoktól távol, elzárva tartandó.
Időseknél, gyermekeknél és terhes nőknél fokozott odafigyelés szükséges.
Terhesség vagy súlyos betegség áll fenn, az illóolajok alkalmazásáról a kezelőorvos véleményét és szakképzett aromaterapeuta javaslatát kell kikérni.
Lejárt olajat ne használjunk fel.
Sérült bőrfelületen ne használjunk olajat.

Megjegyzés: Ez az oldal tájékoztató jellegű. Az illóolajok használata nem helyettesíti az orvosi kezelést és nem ajánlott öngyógyításra. Betegség esetén kérje szakképzett természetgyógyász, aromaterapeuta véleményét.