„A hangtál hangja megérinti a legbensőnket, megrezegteti a lelkünket.”
Peter Hess

A „hangmasszázs” fogalma a HANG és a MASSZÁZS szavakból tevődik össze, tehát egy olyan masszázs, amit hanggal végzünk.  Ehhez a hangtálak hangját használjuk, pontosabban a Peter Hess hangtálakét. A Peter Hess hangtálak kiváló minőségű bronzból készülnek, amit tradicionális módon további fémekkel dúsítanak.

A hangtálakból előcsalogatott hangok különleges hatással vannak szervezetünkre. A tálakkal való találkozás már az első pillanattól kezdve elvarázsol bennünket, hatására béke és nyugalom járja át testünket és lelkünket. A hangmasszázs kezelés segíti a jó közérzet megteremtését mialatt eláraszt a hangok keltette rezgések harmóniájával.

„A hang oldja a feszültséget, mobilizálja az öngyógyító erőket, és alkotó energiákat szabadít fel.”

A masszázs ruhában történik matracon vagy kezelőágyon, ahol a kezelés során a testre helyezett tálakat egy filcütő segítségével rezgésbe hozzuk. A tálak különböző frekvenciájú és mélységű hangokkal rezegnek, így testtájak szerint felhelyezve megfelelően támogatni tudják az adott terület ellazulását.

Az alap hangmasszázshoz háromféle hangtálat használunk. Az univerzális tálnak nagyon széles hangspektruma van, eltérő hangokat lehet vele előcsalogatni. A medencetál mély hangjával elsősorban a medence területét és a hát alsó részét szólítja meg, míg a szívtál magasabb hangjai a szív és a hát felső részének területeire összpontosulnak.

A hangtálak rezgései testünk szövetein, testüregein és szervein keresztül lassan szétterjednek az egész testben. A hangmasszázs megszólítja a testet, a lelket és a szellemet egyaránt.

A felhangokban gazdag hangzás átfogó hangkínálatot nyújt, amely:
mély ellazultságot hoz létre erősíti az ember ősbizalmát megkönnyíti az elengedést harmonizál, energetizál, egészségmegőrző hatású támogatja és javítja a testérzékelést erősíti az öntudatot, a kreativitást és motivációt

A hangmasszázs kezelés kényelmes ruhában történik.
Kezelési idő: 40 perc

BEJELENTKEZEM