SZÁLLÍTÁSI ÉS FIZETÉSI MÓDOK

Szállítási információk
A beneszilvi.hu webáruházban rendelt terméket/termékeket Magyarország egész területén házhoz szállítjuk. A megrendelt termékek maximum 7 munkanapon belül kerülnek kiszállításra.
A szállítási díj egységesen 2.200 Ft.

Házhozszállítás futárszolgálattal:
A kiszállítást a GLS futárcég végzi munkanapokon 8-17 óra között. A futár cég értesíti a kiszállítás napjáról és SMS üzenetben tájékoztatja a címzettet a csomag kézbesítésének reggelén. A szöveges üzenet tartalmazza a kézbesítés várható idejét és a futár telefonszámát, akivel, ha szükséges, még egyeztethet a kiszállítással kapcsolatban. A kiszállítás idősávját mi nem tudjuk előre meghatározni, ez a futár cég hatásköre. A futárszolgálat kétszer kísérli meg a kézbesítést, amennyiben mindkét kézbesítési próbálkozás meghiúsul, a csomagot GLS futárcég munkatársa a feladónak visszaszállítja. Ebben az esetben a szállítási költség a vevőt terheli, melynek díja kiszámlázásra kerül.
Személyes átvételi lehetőség :
(kizárólag előre egyeztetett időpontban):
2094 Nagykovácsi Kossuth Lajos u. 93.

Mobil: +36 20 315 2668
E-mail: selfnessbeneszilvi@gmail.com

Fizetési módok / számlázási információk:
Megrendeléskor választott fizetési mód alapján történik a számla kiállítása.

Utánvétes fizetés: A vásárló a webáruházban leadott megrendelést a csomag kézhezvételekor személyesen fizeti ki a kézbesítőnek, a futárszolgálat munkatársának.
Fizetés banki előre utalással: A rendelés összértékét, szállítási költséggel együtt vásárló a webáruház által megadott számlaszámra banki átutalással fizeti ki. A közlemény rovatba a rendelésszám feltüntetését kérjük. A megrendelt termék/termékek, csak az átutalt összeg beérkezése után kerülnek kiszállításra. Amennyiben, az összeg 4 munkanap elteltével sem érkezik meg bankszámlaszámunkra, rendelése automatikusan törlésre kerül.
Banki adatok: Bene Gáborné Takács Szilvia Erika E.V.; K&H bank 10403095-50526976-49711004