LEVELEK személyiségjegy és illatai

Levél törekvése: kapcsolatba lépni a környezettel, bölcsességet szerezni.
niauli, teafa, mirtusz, eukaliptusz, pacsuli, petitgrain, fenyők, fahéjlevél
Bőséges én: látnok, kreatív, bölcs, újító, intuitív, összpontosító, éleslátó, figyelmes, inspiráló, tudás a táplálékuk, meg akarják érteni a világot,, feltalálók, tájékozottak,,érzékeny, intuitív emberek, sok gondolkodás, távolságtartó, elfelejtik megtapasztalni az életet.
Elszegényedett én: kényszeres, rögeszmés, cinikus, megvető, könnyen megfélemlíthető, sebezhető, zavaros, kishitű, téves eszme, gyanakvó, paranoid.

Mesék levelekről
A kígyó három levele

Illóolajos forrás: Valerie Ann Worwood -The fragrant mind.

Figyelem! Az illóolajok körültekintő használatot igényelnek, mindenki saját felelősségére használhatja!
Biztonságos használatot segíti:
Tárolás: barna vagy kobaltkék üvegben, cseppentővel ellátva, fénytől és hőtől távol, kisméretű üvegekben kell tárolni. Hűvös és száraz helyen, közvetlen hő- és fényforrásoktól védve, állandó hőmérsékleten, maximum 20-25 fokon, függőleges helyzetben ajánlott.
Gyermekektől, háziállatoktól távol, elzárva tartandó.
Időseknél, gyermekeknél és terhes nőknél fokozott odafigyelés szükséges.
Terhesség vagy súlyos betegség áll fenn, az illóolajok alkalmazásáról a kezelőorvos véleményét és szakképzett aromaterapeuta javaslatát kell kikérni.
Lejárt olajat ne használjunk fel.
Sérült bőrfelületen ne használjunk olajat.

Megjegyzés: Ez az oldal tájékoztató jellegű. Az illóolajok használata nem helyettesíti az orvosi kezelést és nem ajánlott öngyógyításra. Betegség esetén kérje szakképzett természetgyógyász, aromaterapeuta véleményét.