Lotus aromadiffúzor

17.490 Ft

Az aromaterápiás Lotus Aroma Diffúzor segít ellazulni, pihenni. Növelheted a szobád páratartalmát, valamint csökkentheted a szemeid és orrod kiszáradásának kockázatát.

Csendes és megbízható működésű aromadiffúzor, változó színű hangulatfénnyel. Gombnyomásra a tetsző szín rögzíthető, vagy éjszakai üzemmódban kikapcsolható. Egy folyadék feltöltéssel 3-6 óra folyamatos használat érhető el. Ha a tartály kiürült, a készülék automatikusan kikapcsol.

Leírás

Lotus modell a telefonok töltőjeként is ismert, USB Micro tápcsatalkozással rendelkezik, így szinte bármely telefontöltővel és hordozható powerbankkal is használható. Magaddal viheted utazásaidra, a jóga terembe, az irodába és a hálóba is.

Tulajdonságok:
Ultrahangos vízpáraképzés, aromaolaj illatosítással.
Műanyag ház.
7 színben váltakozó LED világítás.
Energiatakarékos.
Extra csendes üzemmód.
Egyszerű kezelés.
Éjszakai üzemmód (nincs fény).
Illatosítható terület 10-15 m2.
Figyelem: Csak természetes alapú, hígítót (pl. alkoholt) nem tartalmazó aromaolajat cseppenthetünk a vízbe, mert az a készülék anyagában kárt okozna, s ez garanciálisan nem fogadható el.

Fontos figyelmeztetés! Használaton kívül ne hagyjon vizet a készülékben, mivel a pangó vízben baktériumok, gombák szaporodhatnak el. A termék tartályában lévő vizet legalább háromnaponta cserélni kell, függetlenül a készülék vagy víz szemrevételezéssel megállapítható tisztaságától.

További információk

Szín:

Világos fa

Tartály térfogat:

80 ml

Méretek:

100mm átmérő x 88 mm magasság

Fogyasztás:

5W

Súly:

150 g

Hálózati tápegység:

AC 100-240V, 50/60 Hz

Tápegység kimenet:

DC 5

Anyag:

ABS + PP

Illatosítható terület:

10-15 m2