LEVENDÁRIUM

Manufaktúrás, terápiás tisztaságú illóolaj készítmények a Dörgicsei Levendula Majorból. Az itt növekedő növényekben és a belőlük előállított termékekben megtapasztalhatjuk a Dörgicsére és az egész Balatonfelvidékre sajátosan jellemző nyugalom, csendesség és természeti erők egységét. A Levendárium megálmodója Dr. Demjén Ildikó orvos-természetgyógyász volt, aki a természetet egységben szemlélő és megóvó biogazdálkodással, több, mint hat hektáron hozott létre levendula ültetvényt.

Figyelem! Az illóolajok körültekintő használatot igényelnek, mindenki saját felelősségére használhatja!
Biztonságos használatot segíti:
Tárolás: barna vagy kobaltkék üvegben, cseppentővel ellátva, fénytől és hőtől távol, kisméretű üvegekben kell tárolni. Hűvös és száraz helyen, közvetlen hő- és fényforrásoktól védve, állandó hőmérsékleten, maximum 20-25 fokon, függőleges helyzetben ajánlott.
Gyermekektől, háziállatoktól távol, elzárva tartandó.
Időseknél, gyermekeknél és terhes nőknél fokozott odafigyelés szükséges.
Terhesség vagy súlyos betegség áll fenn, az illóolajok alkalmazásáról a kezelőorvos véleményét és szakképzett aromaterapeuta javaslatát kell kikérni.
Lejárt olajat ne használjunk fel.
Sérült bőrfelületen ne használjunk olajat.

Megjegyzés: Ez az oldal tájékoztató jellegű. Az illóolajok használata nem helyettesíti az orvosi kezelést és nem ajánlott öngyógyításra. Betegség esetén kérje szakképzett természetgyógyász, aromaterapeuta véleményét.