Mia aromadiffúzor

18.090 Ft

Mia aromadiffúzor kicsi, elegáns finom, hideg aromagőzt képez, mely úgy fertőtleníti, illatosítja és párásítja a levegőt, hogy a felhasznált illóolajat nem melegíti fel. MIA ARANY – a Stadler Form 25 éves Jubileumi kiadású legkisebb, elegáns aroma diffúzora.

A térillatosítás az aromaterápia előnyeit is nyújthatja, ha megfelelően kiválasztott illóolajakat megfelelő módon juttatunk a helyiség levegőjébe. Ma már ultrahangos technológián alapuló diffúzorok is léteznek, melyek segítségével még nagyobb terápiás hatás érhető el, ezáltal az illóolaj kémiai szerkezete nem sérül, hatóanyagai teljes épségükben fejtik ki hatásukat. A Mia diffúzor így teljes értékű aromaterápiás élményt nyújt.

Leírás

Lotus modell a telefonok töltőjeként is ismert, USB Micro tápcsatalkozással rendelkezik, így szinte bármely telefontöltővel és hordozható powerbankkal is használható. Magaddal viheted utazásaidra, a jóga terembe, az irodába és a hálóba is.

Tulajdonságok:
ultrahangos vízpáraképzés, melynek köszönhetően a párologtatni kívánt illóolaj nem melegszik fel, így teljesértékű marad,
üzemmódja folyamatos (kb. 10 óra),
menet közben igény szerint pótolhatjuk az illóolajat,
automatikusan kikapcsol, ha a tartálya kiürül.
Figyelem: Csak magas minőségű, természetes illóolajat használjunk a készülékhez. A hígítót (pl. alkoholt), vagy egyéb adalékanyagokat tartalmazó aromaolajak használatát minden esetben kerüljük, mert az a készülék anyagában kárt okozna, s ez garanciálisan nem fogadható el.

Tervező: Fabian Zimmerli

Fontos figyelmeztetés! Használaton kívül ne hagyjon vizet a készülékben, mivel a pangó vízben baktériumok, gombák szaporodhatnak el. A termék tartályában lévő vizet legalább háromnaponta cserélni kell, függetlenül a készülék vagy víz szemrevételezéssel megállapítható tisztaságától.

További információk

Szín:

Arany, Fehér, Piros, Titánium

Tartály térfogat:

100 ml

Méretek:

100mm x 90 mm x 100 mm

Fogyasztás:

5W

Súly:

0.3 kg

Tápfeszültség / Teljesítmény:

12V / 7.2W

Zajszint:

< 26 dB

Ajánlott maximális szobaméret:

30m2 / 75m3