FA személyiségjegy és illatai

Fa törekvése: irányítani és befolyásolni a világot.
cédrus, ciprus, szantál, eukaliptusz, rózsafa
Bőséges én: állhatatos, hűséges, bölcs, bátor, nagylelkű, inspiráló, védő, irányadó, becsületes, megbízható, erős, bátor. Független, bátor és egyenes emberek. Tudják mit akarnak és erre törekednek. Intellektuális kultúra, polgári jog, polgári igazságosság, bölcsesség uralja. Gyors gondolkodású ezért gyakran gyorsan beszél. Természetbarát, hűséges a barátaihoz. Ambiciózusak, kemény munkavégzésre képesek. Etikusak, megbízhatók, bölcsek, ezért gyakran kérnek tőlük segítséget.
Elszegényedett én: diktatórikus, ellenséges, fenyegető, könyörtelen, rosszkedvű, hajthatatlan, bosszúálló, egoista.

Mesék fákról
A virágzó fa
A csodálatos fa

Illóolajos forrás: Valerie Ann Worwood -The fragrant mind. 

Figyelem! Az illóolajok körültekintő használatot igényelnek, mindenki saját felelősségére használhatja!
Biztonságos használatot segíti:
Tárolás: barna vagy kobaltkék üvegben, cseppentővel ellátva, fénytől és hőtől távol, kisméretű üvegekben kell tárolni. Hűvös és száraz helyen, közvetlen hő- és fényforrásoktól védve, állandó hőmérsékleten, maximum 20-25 fokon, függőleges helyzetben ajánlott.
Gyermekektől, háziállatoktól távol, elzárva tartandó.
Időseknél, gyermekeknél és terhes nőknél fokozott odafigyelés szükséges.
Terhesség vagy súlyos betegség áll fenn, az illóolajok alkalmazásáról a kezelőorvos véleményét és szakképzett aromaterapeuta javaslatát kell kikérni.
Lejárt olajat ne használjunk fel.
Sérült bőrfelületen ne használjunk olajat.

Megjegyzés: Ez az oldal tájékoztató jellegű. Az illóolajok használata nem helyettesíti az orvosi kezelést és nem ajánlott öngyógyításra. Betegség esetén kérje szakképzett természetgyógyász, aromaterapeuta véleményét.