MAG személyiségjegy és illatai

Mag törekvése: szépséget és megértést teremteni önmagukban és másokban.
koriander, édeskömény, feketebors
Bőséges én: kreatív, inspiráló, intuitív, hozzáértő, élettel teli, energikus, figyelmes, előzékeny, őszinte, kiegyensúlyozott, harmonikus, nem ítélkező, érzéki, érzékeny, becsületes, egyenes, őszinte, vidám. Arra törekszik, hogy spirituálisan gazdagodjon. Erősen intuitív, érzékeny, öntudatos, figyelmes és éleslátó. Mindig képes rácsodálkozni valami újra. A szépség számára a „forrást” jelenti.
Elszegényedett én: önsajnálat, melankólia, kiábrándult, tiszteletlen, önpusztító, érzelmileg rideg, , tartózkodó, kiégett.

Mesék magokról
Varázsmagok

Illóolajos forrás: Valerie Ann Worwood -The fragrant mind. Kép forrás itt.

Figyelem! Az illóolajok körültekintő használatot igényelnek, mindenki saját felelősségére használhatja!
Biztonságos használatot segíti:
Tárolás: barna vagy kobaltkék üvegben, cseppentővel ellátva, fénytől és hőtől távol, kisméretű üvegekben kell tárolni. Hűvös és száraz helyen, közvetlen hő- és fényforrásoktól védve, állandó hőmérsékleten, maximum 20-25 fokon, függőleges helyzetben ajánlott.
Gyermekektől, háziállatoktól távol, elzárva tartandó.
Időseknél, gyermekeknél és terhes nőknél fokozott odafigyelés szükséges.
Terhesség vagy súlyos betegség áll fenn, az illóolajok alkalmazásáról a kezelőorvos véleményét és szakképzett aromaterapeuta javaslatát kell kikérni.
Lejárt olajat ne használjunk fel.
Sérült bőrfelületen ne használjunk olajat.

Megjegyzés: Ez az oldal tájékoztató jellegű. Az illóolajok használata nem helyettesíti az orvosi kezelést és nem ajánlott öngyógyításra. Betegség esetén kérje szakképzett természetgyógyász, aromaterapeuta véleményét.