Bio koriandermag illóolaj

3.550 Ft

Friss, fűszeres aromájával a koriandermag illóolaj nyugtatja a testet és az elmét. Számtalan aromaterápiás tulajdonsággal rendelkezik, segít a légúti és emésztőrendszeri fertőzések, reumatikus fájdalmak esetén, küzd a fizikai és szellemi fáradtság ellen, javítja a memóriát.

Főbb tulajdonságok:
fájdalomcsillapító,
antioxidáns,
gyulladáscsökkentő,
emésztést élénkítő,
antibakteriális,
izomgörcsoldó,
szélhajtó,
antidepresszáns.

Leírás

A koriander egy friss és aromás fűszer- és gyógynövény. A koriandermag illóolaj már évszázadok óta számos kultúrában népszerű. A koriandert a fogékonyság olajának is nevezik. Főleg idegbántalmak, idegkimerültség és migrénes fájdalmak esetén ajánlott használni. A koriander gyengéd élénkítő hatással lehet azokra, akik fizikai és mentális kimerültségben szenvednek. Stressz, idegesség, feszültség és ingerlékenység esetén, nyugtatja az elmét, valamint segít a félelem leküzdésében.

Jól keverhető:
gyömbér,
szegfűszeg,
borsmenta,
édesnarancs,
muskotályzsálya,
bergamott.

Figyelem!
Gyermek kezébe nem való.
Szembejutáskor azonnal bő vízzel vagy növényi hordozóolajba (pl. olíva, napraforgó) mártott vattával/gézzel töröljük át a területet.
Az illóolajok gyúlékonyak, tartsuk távol nyílt lángtól, hőtől.
Használat előtt ajánlott allergiateszt végzése (alkarra cseppentve figyeljük a reakciót: bőrpír, vörösödés, hólyagosodás esetén ne használjuk).
Túlzott belégzés esetén menjünk friss levegőre.

Kiszerelés 5 ml.

További információk

Kiszerelés:

5 ml

Tárolás:

Hűvös, száraz helyen!

Összetevők (INCI):

Coriandrum Sativum Fruit Oil

Származási hely:

Dörgicsei Levendula Major, Magyarország