BEMER (Bio-Elektro-Mágnes-Energia-Reguláció) terápia

BEMER terápia
LejátszásPlay
BEMER terápia
LejátszásPlay

A BEMER terápia, az emberi szervezet jelenleg egyik legkutatottabb területén, a mikrocirkulációs területen fejti ki hatását. Javítja a vérkeringés paramétereit, a mikrocirkulációt és a rugalmas érfalmozgást.

Az egészség, illetve annak visszaállítása, valamint az emberi test gyógyulási és regenerálódási folyamatainak alapfeltétele a szervezet jó vérellátása, amely ellátja a szöveteket, szerveket oxigénnel, tápanyagokkal és gondoskodik a salakanyagok elszállításáról. Ezen folyamatok elősegítése terén jelenleg a leghatásosabb és legmodernebb kezelési koncepciók egyike a BEMER terápia, mely a korlátozott, illetve zavart mikrocirkulációt célzottan stimuláló fizikai érterápia.

A BEMER terápia (Bio-Elektro-Mágnes-Energia-Reguláció) a pulzáló elektromágneses mezőnek az emberi szervezetre gyakorolt jótékony hatásán alapuló módszer. Használata intenzívebbé teszi a vérkeringést egészen a hajszálerek szintjéig, aktivizálja az anyagcserét, javítja a sejtek regenerációját, és növeli a szövetek oxigén ellátottságát. Kifejezetten jó hatású az alábbiakban: