Bio mandarin illóolaj

2.600 Ft

Bio mandarin illóolaj (citrus reticulata), roppant nyugtató, lazító hatású , mely kiválóan alkalmazható szorongás oldására, a pihentető alvás támogatására. Diffúzorba csepegtetve a nyűgös, nehezen elalvó kisbabák számára különösen ajánlott. Alkalmazható: 0 éves kortól, a várandósság és a szoptatás ideje alatt is.

Főbb tulajdonságok:
energizáló,
lecsendesítő,
gyomorerősítő,
kedélyjavító,
sejtvédő,
méregtelenítő,
nyákoldó,
bababarát.

Leírás

A bio mandarin illóolajat a zöld és narancsszínű gyümölcshéj együttes felhasználásával állítják elő. Tulajdonságai inkább a kamillára emlékeztetnek, mint a citrusfélékre. Kiegyensúlyozó, tisztító és lélekemelő tulajdonságú. A mandarin illóolaj alkalmas az álmatlanság, nyugtalanság, emésztési zavarok, valamint idegi feszültség kezelésére.

Jól keverhető:
levendula,
fodor- és borsmenta,
neroli,
tömjén,
fahéj.

A fent felsorolt terápiás hatások, javallatok tájékoztatás jellegűek. Bővebb információért forduljon a megnevezett irodalmakhoz vagy szakképzett aromaterapeutához.

Figyelem!
Gyermek kezébe nem való.
Szembejutáskor azonnal bő vízzel vagy növényi hordozóolajba (pl. olíva, napraforgó) mártott vattával/gézzel töröljük át a területet.
Az illóolajok gyúlékonyak, tartsuk távol nyílt lángtól, hőtől.
Használat előtt ajánlott allergiateszt végzése (alkarra cseppentve figyeljük a reakciót: bőrpír, vörösödés, hólyagosodás esetén ne használjuk).
Túlzott belégzés esetén menjünk friss levegőre.

Kiszerelés 5 ml.

További információk

Kiszerelés:

5 ml

Származási hely:

Dörgicsei Levendula Major, Magyarország