GYÜMÖLCS személyiségjegy és illatai

Gyümölcs törekvése: harmóniát érezni önmagunkban, biztonságot, tiszteletet szerezni.
vanília, narancs, bergamott, citrom, mandarin, lime
Bőséges én: vonzó, kedves, megnyerő, hűséges, megbízható, vidám, kiegyensúlyozott, független, öntudatos, lelkes, szenvedélyes, érzéki, empatikus, jóindulatú, szorgalmas, barátságos, támogató, bátorító, felelősségvállaló, kedves, boldog, pozitív és játékos emberek.
Elszegényedett én: alázatossá válhat, ellentmondó, határozatlan, tétova, óvatos, védekező, túlérzékeny, rosszindulatú, szarkasztikus, csüggedt, kisebbrendű.

Mesék gyümölcsökről
Khe gyümölcsfa
A három citrom
A holdbéli asszony

Illóolajos forrás: Valerie Ann Worwood -The fragrant mind. Kép forrás itt.

Figyelem! Az illóolajok körültekintő használatot igényelnek, mindenki saját felelősségére használhatja!
Biztonságos használatot segíti:
Tárolás: barna vagy kobaltkék üvegben, cseppentővel ellátva, fénytől és hőtől távol, kisméretű üvegekben kell tárolni. Hűvös és száraz helyen, közvetlen hő- és fényforrásoktól védve, állandó hőmérsékleten, maximum 20-25 fokon, függőleges helyzetben ajánlott.
Gyermekektől, háziállatoktól távol, elzárva tartandó.
Időseknél, gyermekeknél és terhes nőknél fokozott odafigyelés szükséges.
Terhesség vagy súlyos betegség áll fenn, az illóolajok alkalmazásáról a kezelőorvos véleményét és szakképzett aromaterapeuta javaslatát kell kikérni.
Lejárt olajat ne használjunk fel.
Sérült bőrfelületen ne használjunk olajat.

Megjegyzés: Ez az oldal tájékoztató jellegű. Az illóolajok használata nem helyettesíti az orvosi kezelést és nem ajánlott öngyógyításra. Betegség esetén kérje szakképzett természetgyógyász, aromaterapeuta véleményét.