THALION NŐIESSÉG-Tavaszi karcsúsító csomag

"..A tavasz rózsás kebelét kitárva,
Száll alá langyos levegőn mezőnkre.
Balzsamos fürtjén Zephyrek repesnek,
S illatot isznak..."
/Berzsenyi Dániel/

A tenger ereje és a művészet lélekmelengető varázsa kapcsolódik össze ebben a karcsúsítást segítő csomagban. Magas koncentrátumú hatóanyagok, Thalion testmasszázsok és alakformáló pakolások serkentik az anyagcserét, aktivizálják a zsírégetést és segítik a méregtelenítést.

A művészeti csoportok részeként, az alkotói folyamatok előtt, egyfajta ráhangolódásképp és a kreatív energiáink életre keltéséhez, minden alkalommal kapcsolódunk egymással az EGYség Körtánc áramlásában. Az alkotói folyamat során a lélek feltöltődik, a szépség és harmónia átjárja a testet és lelket.

CELLU'CONTOUR – ANTI-CELLULIT KEZELÉS 1 alkalom
Intenzív narancsbőr elleni kezelés, amely tonizáló testpeelinggel indul, majd egy személyre szabott anti-cellulit testmasszázs következik, végül a problémás területre egy rugalmas maszk kerül. A test karcsúbb, körvonala harmonizált és a zsírpárnák láthatóan csökkenek.
EXPRESS SLIMMING – HAS – FENÉK - DERÉKTÁJ 1 alkalom
Azonnali karcsúsító hatásés látható eredmények már az első kezelés után. Kettős hatású 30 perces kezelés, mely 1 lépésben: eltávolítja az elhalt hámsejteket + karcsúsít . Az Express Slimming kezelést követően, a test körvonala egyszerre karcsúbbá és harmonikusabbá válik.
STOMACH SCULPTOR KARCSÚSÍTÓ HASKEZELÉS 1 alkalom
Stresszoldó hatáson alapuló kezelés, a tengeri Magnézium segítségével, mely csökkenti a kortizol stresszhormon szintjét.
KREATÍV MŰVÉSZETI CSOPORT & EGYség KÖRTÁNC 3 alkalommal
A körtáncról néhány szóban... Létezik egy mondás: „A szeretet meggyógyít mindenkit, azt is, aki adja és azt is, aki kapja.” – a körtánc erről szól. A körben táncolva EGYségbe kerülünk magunkkal, a körrel. Beindul a SZERetet-áramlás. Az egyszerű tánclépések és a világ ősi zenéi magukba foglalják a mindenséget, az együtt táncolás felszabadító élményét. Az EGYüttlét örömével laza, önfeledt és derűs hangulatot teremtünk, belső csendünket felébresztve.

Indulás: 2021.április
Ár: 52.000 Ft

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük