VASINDUX – biorezonancia, meditáció, csakra- és magnetoterápia egyben!

A VASINDUX készülékek kifejlesztése a magyar kreativitás és haladó gondolkodás nagyszerű eredménye. A fejlesztést hosszas kutatómunka előzte meg, amelyben az új generációt képviselő fiatal biológusok, doktorok, kutatók vettek részt tudományos tanácsadóként. Egy olyan készülékcsalád kifejlesztése volt a cél, amely egy készülékben egyesíti a nyugati orvoslás terápiás eljárásait az ősi keleti gyógymódokkal, és alternatív gyógyászati technikákkal.

Az elmúlt 80 év tudományos tapasztalatát, tanulmányait, szakirodalmát elemezve alkották meg a terápiás programokat. A magnetoterápia alkalmazási köre ma már szélesnek tekinthető, több sikeres készülék ismert hazánkban is. A VASINDUX menüjében 11 magnetoterápiás indukció fluxus program található.

A VASINDUX 3. generációs készüléke azonban többet nyújt! A magnetoterápia mellett teret enged az ősi keleti gyógyászat tanainak is, 10 csakraterápiás programmal is rendelkezik. A bioenergetikus szemléletmódot elfogadók a csakrák szerinti terápiás lehetőségeken kívül a biorezonencia programokat is alkalmazni tudják.
A biorezonancián alapuló kezelések, diagnosztikai módszerek egyre szélesebb körben elérhetők és ismertek világszerte. A legújabb VASINDUX 17 biorezonancia programot kínál.

A meditáció, a mentális relaxáció egy hasznos mindennapos feszültségoldó gyakorlat lehetne a mai rohanó világban, azonban kevés embernek van lehetősége a technikák elsajátítására, tökéletesítésére. Pedig szerteágazóan kutatják a az elme és a test kapcsolatát, az agy működésének állapotait, valamint azt, hogy hogyan tudjuk pozitívan befolyásolni testi folyamatainkat. A kutatások eredményeit felhasználva a VASINDUX alfa és théta agyhullám terápiás meditációs funkcióval is rendelkezik, a fülhallgatón keresztül a használat közben meditációs, relaxációs zenével segíti a felhasználót abba a kellemes, ellazult állapotba, amely jótékonyan hat mind a testi, mind a szellemi működésünkre.

Az alkalmazási lehetőségek szempontjából kijelenthetjük, hogy egy új, egyedülálló, minden eddiginél sokrétűbben alkalmazható terápiás rendszert alkottak meg a magyar fejlesztők!
393 hz Az Elengedés frekvenciája: megszabadít a félelmektől és a bűntudattól.
417 hz A Mozdítás frekvenciája: váratlan helyzetek kezelése, változások elősegítése, ‘beragadt’ élethelyzetek előmozdítása.
528 hz Szeretet: szeretet, szerelem, változások, sejtgyógyítás, teremtés, csodák.
639 hz Kapcsolódás: párkapcsolatok, emberi kapcsolatok, a két agyfélteke összehangolása, tanulás segítése.
741 hz Intuíció: az intuíció felébresztése, működtetése.
852 hz   Feltétel nélküli szeretet: spirituális eredetünk, rendeltetésünk, feltétel nélküli szeretet.
936 hz   A Fény frekvenciája: stresszoldó, gyógyító, sejtmegújító.

Érdekelnek a részletek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük