Stresszcsökkentő masszázskezelések

Korunkban, amikor az élet számos területén kell egyre jobban megfelelni, sokszor testileg és lelkileg is fáradtnak, kimerültnek érezzük magunkat. Napjainkban ezért nagy jelentőségű, hogy megtaláljuk azokat a lehetőségeket és módszereket, amelyekkel testi, lelki és szellemi harmóniánk megvalósulhat.

A masszázs segíti a bőr fiatalon tartását, növeli ellenálló képességét. Befolyásolja a vérkeringést, az anyagcserét és a hőszabályozást. A vérellátás fokozódása nagymértékben javítja a sejt oxigén- és tápanyag ellátását. Emellett a nyirokrendszer működését is serkenti, amitől javul a lerakódott salak- és méreganyagok kiválasztásának hatásfoka. Masszázzsal javul az izmok rugalmassága és teljesítőképessége, valamint hatással van az idegrendszer működésére.  A rendszeres masszázs fiatalító, stressz mentesítő hatású és javítja az életminőséget.

Indiai Fejmasszázs – Champissage

A hát felső részének, a vállak, a felkarok és a nyak átmasszírozásának a folytatásaként történik a fej masszázsa. A kezelést egy nyugtató arcmasszírozással fejezzük be. A masszázst olaj nélkül, szárazon végezzük.

Hatására lazulnak a görcsös állapotok, a nyaki-és vállizmok, enyhül a fejfájás. Kitűnő stressz- és feszültségoldó. Javítja a koncentrációt, segít az alvászavarok esetében. Békét és nyugalmat biztosít, egészségmegőrző hatású.

Időtartama: 40’

Bejelentkezem


Lávaköves masszázs – Chi

A Chi – Lávaköves masszázs egy különleges fajtája a teljes körű masszázsnak, amelyben a Hot – Stone és a Lomi –Lomi masszázst kombináljuk. Kezelés során a vízfürdőben melegített bazaltköveket értékes masszázsolajjal együtt használjuk.
Hatására a test ellazul, és belső nyugalomra tesz szert. Teljes körű masszázs a testnek, léleknek és a szellemnek is.

Időtartama teljes test kezelése esetén: 90’
Időtartama hát kezelése esetén: 40’

Bejelentkezem


Tibeti Hátmasszázs

A masszázs egy nyolcast formázó, a végtelenséget szimbolizáló finom fogások kombinációja. Segít megteremteni egy kiegyensúlyozott állapotot. Jótékonyan használható kialvatlanság, depresszió és félelmek esetén.
Eredményeként mély ellazulás érhető el. Olajos masszázs.

Időtartama: 30’

Bejelentkezem

Az eredményes masszázs érdekében azonban fontos figyelembe venni az ellenjavallatokat. Beteg, gyógyszert szedő felnőtt vagy gyermek esetében nem végezhető masszázs, csak a masszázst kérő személy orvosának beleegyezésével, és csak közérzetjavító céllal. Ellenjavallt továbbá terhesség, láz, a test valamely részének gyulladása, sérülése és fertőzése esetén. Tehát minden olyan esetben ahol a masszázst kérő személy bőre, egészségi állapota elmondása alapján eltér az egészséges állapottól.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük