Erőforrásaink – 3 alkalmas online életmódprogram

ERŐFORRÁSAINK ONLINE ÉLETMÓDPROGRAM

művészetterápiás eszközökkel, mesékkel és a természet erejével

Cél a kinyílás, önmagunkra találás segítése, feszültségcsökkentés alkotásokon keresztül, egészségfejlesztés.

Mire számíthatsz?
önkifejezés alkotásokkal, művészetterápiás eszközökkel
játékos önismereti feladatok
 életmód tanácsok, érzelmi támogatás illóolajokkal, receptekkel
relaxációs technikák ismertetése, relaxációk,
pszichoedukációs előadások
mesebeli „kincsek” felfedezése

Mire nem alkalmas a foglalkozás:
nem művészképző
nem terápiás csoport, nem helyettesít pszichoterápiás kezelést

A csomag tartalma:
∞  3 online foglalkozás alkalmanként 4 óra
művészeti/alkotó csomag házhoz szállítással: 1 agyag, 1 porpasztell, 1 alkotó füzet,
∞ illóolajos alkotások alapanyagai: illóolaj, üvegcse
támogató egyedi talizmán 1 db.

Mire ajánljuk a csoportot?

Megváltozott, érzelmileg túlterhelt mindennapjainkban meg kell, hogy találjuk azokat a forrásokat, amelyek támogatnak bennünket testi-lelki egyensúlyunk megőrzésében. Az online világgal lehetőségeink kinyíltak, eszközöket kaphatunk ahhoz, hogy csökkentsük szociális elszigetelődéseink negatív hatásait, új és eddig nem ismert kapcsolódási formákat éljünk át.
Feltöltődésre, kikapcsolódásra és a megváltozott életritmusunk támogatására kínáljuk ezt a három alkalmas foglalkozást, olyan érdeklődőknek, akik nyitottak a saját belső világuk felfedezésére, a természet ritmusában rejlő rendező erők befogadására. Szeretik a képeket, a játékosságot és befogadók az alkotói folyamatok erejéből valő merítkezésre.

Mit fogunk csinálni a csoporton, hogyan hatnak az egyes módszerek?

Komplex életmódcsoportunk művészet és meseterápiás eszközöket alkalmaz, kihasználva a zenék és versek érzelmeinkre gyakorolt hatását, az alkotói folyamat felszabadító erejét, mindemellett rövid és gyakorlatorientált pszichés támogatást is nyújt a résztvevőknek. Reményeink szerint, szikrányi örömteli pillanatokat csempészünk a mindennapokba az érzelmeinkre ható illóolajokból készült esszenciális alkotások elkészítésével, gyümölcs és tea receptek ajánlásával.

A módszerben jelentős szerepet kap a Katarzisz Komplex Művészetterápiás Módszer, amely magában hordozza annak a lehetőséget, hogy visszakapcsolódjunk a Természethez, az Énhez, legbensőbb valónkhoz. Az évkör tematikát használjuk fel, hogy segítségével figyelmünket ráirányítsuk a természetben bekövetkező változásokra, az évszakok üzeneteit meghalljuk, belső energiáinkat és vele együtt a játékosságunkat életre keltsük és könnyebben nyissunk ezáltal az új lehetőségek felé.

Gondolataink a jelen helyzetben ezer felé visznek minket, számos kérdés, bizonytalanság ér minket nap, mint nap. A csoport segít megérkezni az „itt és most”-ba, mindez a létrehozott képeinkben is megjelenik, melyre rá nézve képessé válunk nagyobb önismeretre és önreflexiós képességre szert tenni.

Az online életmódprogram az évkör ritmusát követve őszi, téli, tavaszi és nyári csoporttal indul.

Online életmódprogram díja:
35.000 Ft / 3 alkalom, mely tartalmazza az eszközöket, azaz a művészeti/alkotói csomagot, a talizmánt, illóolajos alapanyagokat házhozszállítással

Csoportvezetők:
Bene Szilvi: komplex művészeti terapeuta  (tel.: +36203152668)
Markó Dávid: okleveles viselkedéselemző

Arra hívunk, tarts velünk ezen az izgalmas felfedezésen, hogy a csoporton való megélésekkel, kreativitásod felébresztésével, a színekkel és az illatokkal szépséget és örömöt varázsolhass mindennapjaidba!
Szilvi és Dávid

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük