Stresszoldó életmód csomag

stressz-hang

Hogy a stressz mekkora megterhelést jelent számunkra és milyen károkat okoz, attól függ, hogy rövid vagy hosszú távon vagyunk kitéve a negatív hatásnak. Amennyiben hosszú távon ki vagyunk téve a stresszfolyamatoknak, nagy megterhelést jelent szervezetünknek, károsítja a szív és érrendszert, az emésztőrendszert, a mozgás szervrendszert, anyagcsere folyamatot, az immunrendszert gyengíti és más problémákhoz is vezethet. Az ideg-és hormonrendszer közvetítésével a pszichikai állapot kihat a szervezet immunrendszerének védekezőképességére.

Arra kell törekedni, hogy minél inkább kisebb legyen a stresszhatás a mindennapokban. Az életmódunkba számos olyan tevékenységet építhetünk be, amelyek fokozzák jó közérzetünk megteremtését, optimista hangulatot alakítanak ki bennünk és hozzájárulnak testi-lelki jól létünk megteremtéséhez. A stresszoldó csomag olyan kezeléseket tartalmaz, amelyek feszültségcsökkentő és relaxáló hatásúak.
A csomag tartalma:
hangtál masszázs 2 alkalom
biorezonanciás kezelés stresszoldás program 3 alkalom (20 perces program)
indiai fejmasszázs 1 alkalom

(Összesen 3 alkalmas elfoglaltságot jelent –alkalmanként hangtál masszázs vagy fejmasszázs, biorezonancia)
Ár: 24.000 Ft

Indiai Fejmasszázs – Champissage
A hát felső részének, a vállak, a felkarok és a nyak átmasszírozásának a folytatásaként történik a fej masszázsa. A kezelést egy nyugtató arcmasszírozással fejezzük be. A masszázst olaj nélkül, szárazon végezzük.
Hatására lazulnak a görcsös állapotok, a nyaki-és vállizmok, enyhül a fejfájás. Kitűnő stressz- és feszültségoldó. Javítja a koncentrációt, segít az alvászavarok esetében. Békét és nyugalmat biztosít, egészségmegőrző hatású.
Időtartama 40’

Biorezonancia
Célja, hogy kis elektromos hullámok segítségével visszaállítsuk az eredeti állapotot. A kezelésnél a beteg saját rezgéseit használjuk fel a terápia során. A meggyengült egészséges rezgéseket erősítjük, a kórosakat elimináljuk a szervezetből.
Miben segít a biorezonancia kezelés?
A rezonancián alapuló elektroterápiával növelhető a szervezet alkalmazkodó- és ellenálló képessége. A terápia erősíti az immunrendszert, megállapított allergiák esetén segít a tünetek leküzdésében. Segít beállítani a normális vércukorszintet, az emésztés, a veseműködés harmonizálható, az érfalak tónusa normalizálható. A stressz okozta migrénes fejfájás és a mellkasi szorítással járó érfalgörcsök megszüntethetők. Javítható az ásványi anyag és nyomelem felvétel. A hormonális egyensúly szinkronba hozható. Szinte mindenkinél garantálható, hogy a kezelések hatására energikusabb, fittebb lesz, jobb lesz a közérzete, eltűnik a frontérzékenysége
Időtartama 20’

Hangmasszázs
A hangtálakból előcsalogatott hangok különleges hatással vannak szervezetünkre. A tálakkal való találkozás már az első pillanattól kezdve elvarázsol bennünket, hatására béke és nyugalom járja át testünket és lelkünket. A hangmasszázs kezelés segíti a jó közérzet megteremtését, mialatt eláraszt a hangok keltette rezgések harmóniájával.
Időtartama 40’

 

fotó:Charlotte May fotója a Pexels oldaláról

Tetszik

 

Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük