Jázmin & Rózsa női program

“Ajándék önmagadtól önmagadnak”
Jázmin & Rózsa női program

Varázslatos illatok, nyugtató rezgések és színes alkotások várnak rád.

Csomagodban a nőiséget támogató, ápoló és kiegyensúlyozó komplex programot próbálhatsz ki. A fél napos rituálé, amit kínálok csak rólad fog szólni. Ajándékozd meg magad, készítsd fel tested és lelked az újjászülető élet befogadására.

Mit tartalmaz a program?

Találkozásunk alkalmával a belső harmóniát elősegítő hangfürdővel fogadlak. A hangtálak által keltett rezgésekkel segítem a kapcsolódást belső világoddal, valamint a ráhangolódást az előtted álló alkotói folyamatokra. A tálak hangjai segítik elengedni a téli hónapok feszültségeit, feltöltenek életerővel.

Ezt követően egy “rózsa életút” egyéni foglalkozásban a művészetterápia eszközeivel kibontakoztathatod kreatív energiáidat. Zene és vers segítségével mozgósítjuk belső képeidet, hogy azután több művészeti technikával is kifejeződhessen.

  A program zárása egy Thalion jázminos aromaolajos rituálé, amely érzékeiden keresztül harmonizál, egyensúlyba hoz. Az értékes alakformáló olajban az argán olaj, a marokkói táj kincse keveredik a szezámmag olajjal és a restruktúráló Spirulinával. Ez a növényi olajokból álló borostyánsárga elixír gyengéd jázmin illattal segíti a méregtelenítést, ellazít és kellemesen táplálja a bőrt.

Kiknek ajánlom?

Szeretettel várok a programomra minden önmagát megajándékozni vágyó Nőt, de jó ajándéknak tartom születésnapra, névnapra vagy leánybúcsú alkalmából is.
A csomag ára (4 órás program): 21.000 Ft
A járványügyi szabályok betartására fokozottan figyelek, és erre kérek minden kedves látogatót mindannyiunk biztonsága érdekében!

Ébredj Te is a Természettel!
További információért, időpontfoglalásért keress bizalommal elérhetőségeim egyikén.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.